Què oferim? - Grup24events

Vaya al Contenido

Menu Principal

Què oferim?

                                                 
                   Grup24 compta amb tot el necessari per a que la vostra celebració sigui plena de diversió, felicitat i bona música. Ens encarregarem de que tots/es els convidats/des s'ho passin d'allò més bé.


Casaments.

Celebrar un casament serà un dels moments més especials de la vostra vida, per això sabem que tot ha d'estar perfecte. Tenim tot allò que podeu necessitar per a ambientar una festa amb tota la vostra familia i amics/gues, segur que aconseguireu el resultat desitjat.
Ens considerem persones molt implicades en la nostra feina per això intentem volcar-nos per complet en cada event i ajudar-vos en tot el que ens sigui possible, assessorar-vos amb les cançons més idonees per a la vostra celebració, mitjançant un guió que construirem plegats, amb totes aquelles cançons especials, que heu ballat milers de vegades amb la vostra familia i amics/gues, i que sens dubte recordareu com a part del vostre casament.
Des del primer dia de contacte fins al feliç dia del vostre enllaç, estarem al vostre costat intentant aclarir els vostres dubtes o inseguritats, per a que aquest sigui un dia inolvidable.
Cada parella és diferent i vol una celebració diferent, per això l'atenció serà totalment personalitzada. Donarem cobertura a totes les vostres peticions, és la vostra festa, és el vostre dia, i tot ha d'èsser com vosaltres desitjeu.Trobareu un repertori gairebé il.limitat en el qual trobareu totes les cançons que esteu buscant, tot serà controlat i preparat per a que no falli res el gran dia, aconseguireu una celebració perfecte, a la vostra mida, amb l'estil musical que més us agradi, amb l'aportació d'un toc elegant i distintiu d'un ball que tothom recordarà sempre.

                            Altres events.

Tot i que la nostra especialització són els casaments, grup24 també ha estat present en altres events a la comarca d'Osona i fora d'ella, discoteques, festes particulars, ambientació d'events empresarials, casaments de plata, aniversaris, festes majors, revetlles de Sant Joan i de Cap d'Any, etc... Estem preparats per al que necessiteu, i el que no tinguem us ho podem aconseguir, animadors/es infantils, mags, etc...

                          

Regreso al contenido | Regreso al menu principal